Zelf roerende beker

43654
  Levertijd:1-2 dagen
Bestel
 • Beschrijving

Self stirring mug

Hoe drink jij je koffie? Melk en één suikerklontje? Goed. Enkel melk? Cool. Zwart? Rock on!

Wij hebben voor iedereen-behalve de liefhebbers van zwarte koffie - een leuke nieuwigheid in petto! Wat gebruik jij om je koffie te roeren? Een lepel? De achterkant van je mes? Je tong? Een houten roerstaafje? Bah, al deze roertactieken kunnen je perfecte kopje koffie verpesten.

Een lepel is handig om je suiker nauwkeurig af te wegen, maar moet achteraf wél gewassen of weggegooid worden. Als je de achterkant van je mes gebruikt, heb je kans dat er stukje boterhambeleg in je koffie drijven. Het houten roerstaafje bezorgt je koffie het onmisbare aroma van goedkoop, gerecycleerd hout. En je tong.... ja die zal een paar dagen zijn smaakvermogen verliezen dankzij het herhaaldelijk verbranden.

Wat jij nodig hebt is een roer-oplossing voor je lekkere warme drank, die geen viezigheid of vreemde smaken aan je drankje toevoegt!

De Self Stirring Mug to the rescue!

Ook al klinken we als een rasechte tele-shop reclame: Wij zijn op onze wereldwijde zoektocht naar nieuwe gadgets, zelden zo'n leuk product tegengekomen. Wij zijn dol op de de stainless steel-look en het deksel met klikslot dat onze drankjes zo goed warm houdt! Vergeet niet: in de beker zit een draaiende, plastiek schijf die je drankje tot een maalstroom van heerlijke smaken klopt!

Gewoon even 2 AAA-batterijen in de beker steken en vul hem daarna met de gewenste ingrediënten. Met een simpele druk op de knop op het handvat wordt alles tot een gladde materie geroerd.

Ben je gewoon te lui om je koffie of chocolademelk te roeren, of kijk je graag naar het whirlpool effect? De Self Stirring Mug is een leuk én handig cadeau voor jezelf en anderen!

Verdere eigenschappen:Zelf roerende beker

 • Druk op de knop op het handvat en de beker zal zelf roeren!
 • Voor de chocomelk, thee en koffie-liefhebber
 • Aan/Uit schakelaar op het handvat
 • Inclusief reisdeksel
 • Inhoud: 350ml
 • Werkt op 2 x AAA-batterijen (niet inbegrepen)
 • Voor het reinigen: HANDWAS! gebruik geen zeep, vul met water en druk op de roerknop
  Afmetingen: 8.8cm(B) × 11.2cm(H)